Camping Zeelanderij

© Mirjam Verschoor

Camping Zeelanderij

Camping
Zonnemeire, Nederland

Camping Zeelanderij biedt gasten extra service met eigen myPRO wasserette

© Mirjam Verschoor

Welkom op Zeelanderij in Zonnemaire, een populair park waar in de voorbije 45 jaar haar aantal staanplaatsen vervijfvoudigd heeft, tot een toplocatie voor maar liefst 150 chalets. Eigenaars Arjan van Leersum en Marjolein Steutel kozen bewust voor een camping met enkel vaste gasten, zo blijft de sfeer steeds rustig en gemoedelijk en kunnen bezoekers helemaal tot rust komen tijdens hun verblijf in de mooie, groene regio Schouwen-Duiveland.

Enkele van de gasten op de camping hebben hun eigen wasmachine in de chalet. Maar de overgrote meerderheid moest dus steeds het vuile wasgoed mee naar huis nemen na de vakantie. Bij een rondvraag op de camping of er behoefte was aan een wasserette bleek dat 15% aangaf dit te willen. Waarop Arjan en Marjolein niet bij de pakken bleven zitten en op zoek gingen naar een oplossing om hun gasten nog beter van dienst te zijn.

“Toen we vaststelden dat een deel van onze gasten een wasserette op het park een heuse meerwaarde vond, bleken de Electrolux myPRO toestellen de oplossing bij uitstek”, aldus Marjolein Steutel. “De toestellen zijn niet alleen zeer snel en zeer eenvoudig in gebruik, ze zien er ook heel mooi uit. En uiteraard speelde ook de interessante prijs een belangrijke rol. De toestellen zijn ietsje duurder dan de standaard huishoudapparatuur, maar ze gaan ook tot 3X langer mee. De keuze was dus snel gemaakt.”

In het centrumgebouw staat een myPRO wasmachine W170V en een myPRO droger TE1120. Dankzij de handige stapelkit kunnen de toestellen mooi op elkaar geplaatst worden, wat scheelt in nodige ruimte. En bovendien wordt de uitschuifbare lade ook door de campinggasten gebruikt om hun wasgoed op te vouwen of het even op te leggen bij het wisselen van machines.

“De reacties van onze campinggasten zijn zeer goed! Zo wast de machine lekker snel terwijl mensen kunnen tafelvoetballen of tv kijken. Even heerlijk ontspannen terwijl de machines het zware werk doen, meer moet dat toch niet zijn”, aldus Marjolein Steutel.

En de bezoekers zelf, die maken goed gebruik van de machines. Van de dagelijkse wasjes tot het grotere werk zoals het wassen van beddengoed. Kortom een extra service op de camping die de gasten zeker weten te smaken. Camping Zeelanderij heeft echt alle troeven in handen voor een heerlijk ontspannen verblijf.