Guesthouse Fraune

Guesthouse Fraune

Hotel
Salzkotten (Duitsland)

Guesthouse Fraune haalt meteen voordeel uit de Electrolux Professional myPRO apparatuur

De trotse eigenares van een kleine bed and breakfast in Salzkotten in Paderborn heeft haar huishoudelijke wasmachine en droger omgeruild voor de Electrolux Professional myPRO apparatuur. “De tijdbesparing is enorm in vergelijking met de gebruikelijke huishoudelijke wasmachines,” aldus Stefanie Lütkewitte-Fraune, eigenares.

Guesthouse Fraune is al een jaar open voor klanten, nadat de eigenares vijf gastenkamers heeft gerestaureerd in de voormalige boerderij van haar ouders. De bed and breakfast is nu bijna altijd volgeboekt, het is een echt succes.

De myPRO wasoplossing werd door Electrolux Professional ontwikkeld om specifiek aan de eisen van een kleinbedrijf zoals bed and breakfasts, kapperszaken en schoonheidssalons, sportverenigingen en facility management te voldoen. “Dankzij de specifieke SpeedCare trommel en de professionele wasprogramma’s besteden wij de helft van de normale tijd aan het wassen, met perfecte wasresultaten,” aldus het gekwalificeerde hotelpersoneel.

Versnelde wascyclus verbetert uw dagelijkse taken
In het begin van haar kleine bed and breakfast, gebruikte Stefanie Lütkewitte-Fraune, moeder van twee kinderen, huishoudelijke apparaten. Maar hoe meer gasten er verbleven, hoe meer ze de nadelen er van zag: “Een cyclus duurde gewoonlijk 2 uren,” aldus Stefanie. Om alles op een namiddag in orde te brengen, moest zij precieze berekeningen uitvoeren en tijdens het wassen en drogen steeds over en weer lopen tussen de gastenkamers en de wasruimte.

De myPRO apparatuur bespaart haar heel wat tijd en dat is heel belangrijk voor de zaak.  Vandaag kan zij dankzij myPRO de kamers klaarmaken tussen 10u en 15u, met zowel de schoonmaak van de kamers als het beddengoed. “Mijn dagelijkse routine is veel makkelijker geworden dankzij deze nieuwe machine,” aldus Stefanie Lütkewitte-Fraune. “Vandaag moeten wij het wasgoed niet meer in kleinere ladingen delen, slechts 3 ladingen per dag en alles is klaar.”
Het RVS design van de machines is heel aantrekkelijk, maar de gebruiksvriendelijkheid is het belangrijkste. De bedieningspanelen zijn “een koud kunstje”. En ook wanneer professionele wasprogramma’s op myPRO moeten gebruikt worden, zijn deze heel eenvoudig te selecteren.

Verder biedt myPRO een specifiek wasprogramma voor moppen en dweilen aan, iets wat in gewone huizen misschien niet echt relevant is, maar wel belangrijk kan zijn voor een kleine zaak. Met myPRO gaan ook kleine steentjes, haar en stofpluisjes gewoon naar de afvoer, er blijft niets steken.

Over myPRO

Een nieuwe generatie van wasmachines en drogers van Electrolux Professional onder de naam myPRO, geschikt voor het kleinbedrijf zoals bed and breakfasts, kapperszaken en schoonheidssalons, sportvereningen, fitnesscentra of zorginstellingen. Tot 50% sneller dan gewone huishoudelijke wasmachines, dankzij de professionele wasprogramma’s.  De SpeedCare trommel levert was na was geweldige resultaten. 3 keer zo lange levensduur dankzij de robuuste constructie met professionele onderdelen. Water- en energiezuinig (A+++ certificaat), met garantie ook bij professioneel gebruik.